Mycket gjort – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mycket gjort

Godmorgon!
Igår höll vi igång från 06.00-18.00 och fick en massor med saker gjort! Vi började med att städa toaletten här hemma. (vi har bestämt oss för att ta ett rum i taget fram tills fotografen kommer) 
När vi var färdiga så åkte vi ut på shopping för att hitta lite inredningsmaterial som vi kan ha på visning. Vi vill att det ska se nytt och fräscht ut här hemma så vi var på jakt efter sängkläder till sovrummet och även nya handdukar och badrumsmatta till badrummet. Så vi åkte till Lexington och kollade runt och hittade ett jättefint sängsätt!
Och som vanligt när vi är på shopping så stoppar det inte med bara det vi var ute efter från första början, utan det blev lite kläder till mig, lite till M och även till vår lilla prins.
Sen efter shoppingen så åkte vi hem och lämnade alla påsar och åt lite lunch innan vi åkte iväg sen igen. Eftersom det var så himla fint väder så åkte vi till huset och kollade hur långt dom hade kommit. 
Nu hade dom satt dörr på huset och alla fönster var isatta. Så nu kom vi inte in tyvärr. Men det var en ren fröjd att få se vårat drömhus utifrån!
Huset är så stort att det är svårt att få med hela på kort! 😉 Så jag klättrade upp en bit på tomten för att ta ett kort på hela huset när M håller i Filip. 
Hittills är vi jättenöjda och det är så skönt att åka upp och se på huset och se att det sker nya ting varje gång vi är där. Det är också kul att se hur bra läge huset ligger i med sol från morgon till kväll, uppe på toppen av ett berg med sjöutsikt från balkongen. Nu längtar vi så mycket efter att få flytta in så att jag vet inte vad! Det är ofattbart, samtidigt som det känns väldigt verkligt! Snart bor vi här!!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.