Vilken härlig dag! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vilken härlig dag!

Hej!
Förutom allt slit med lägenheten så har vi faktiskt haft en riktigt härlig dag. Vi tog en pause i städandet vid 12tiden för att gå ut och äta lunch med några vänner.
Det var så skönt att sitta ute i solen och äta lunch och koppla av för en stund. 

Min underbara man ser väldigt road ut i väntan på att våra musslor ska komma. 🙂
Vi var ute nån timma och sen var det dags att börja jobba hemma igen. Vi packade totalt 14 flyttlådor och ett X antal säckar fulla med saker som ska till ett lager tillfälligt innan det ska vidare till huset sen i sommar. Vi behöver tömma lägenheten från så mycket onödvändiga saker som möjligt nu inför en visning. Så nu är M iväg med en vän och kör grejerna till det här lagret som vi har fått låna. Jag har lagt Filip och sitter nu i soffan och andas ut för första gången på några timmar. Känns skönt.
Imorgon kommer en man hit för att sätta pris på lägenheten och sen lite senare på eftermiddagen så kommer en dam hit och ska ge oss inredningstips inför fotograferingen och visningen. Så imorgon kommer faktiskt M att ta hemmakontor halva dagen så att han kan vara hemma när vi får dessa besöken.
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och njuta av lite lugn och ro. Godnatt 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.