Fotografering – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Fotografering

Hej!
Då sitter vi klara här hemma och väntar på att fotografen ska komma hit. Vi känner oss väldigt nöjda med all städning och inredning här hemma och tror att bilderna kommer bli superfina! Hoppas bara att fotografen vet vad han sysslar med och att den mysiga stämningen speglar av sig på bild.
Efter han har varit här så kan vi äntligen pusta ut en aning. Känns skönt att få en stor del av säljandet avklarat. Sen är det mäklaren som får göra sin magi! 😉
Annars idag så ska jag gå till gymmet en sväng tänkte jag. M´s bror kommer hit på besök så dom kan få hänga lite så kan jag få lite egentid 🙂 Men förutom det så sker inte mycket. För första gången på väldigt länge så kan jag andas ut och slappna av en aning. Känns skönt! Ska nog sätta på mig mjukiskläder och slänga mig på soffan framför nån bra film. 
Stora killen! Snart är babysittern för liten 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons