Vardagen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vardagen

Godmorgon!
Solen strålar och vi har kommit in i den normala vardagen igen, bortsett från att det är Påsk och alla har flytt landet. Här i Norge är det väldigt vanligt att ta ledigt i klämdagarna denna veckan och sticka iväg på hytta. Så det är bara jag, M och Filip kvar i Oslo! 😉
Så idag ska vi åka till huset och måla. Eftersom vädret är så fantastiskt härligt så ska vi måla sista lagret på kortsidorna så att det torkar ordentligt! Det är så kul att få bidra med jobbet på vårt drömhus! Så nu har jag gjort mackor och kaffe som vi ska ha med oss att fika med. Myspys!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons