En gång i timman – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

En gång i timman

Igår var vi och målade huset i det härliga vädret. Det var så varmt vid husväggen så att man kunde stå utan ytterkläder och måla och samtidigt svettas!
Det kändes som en varm sommardag!! Vi stressade inte, utan målade i vårt tempo och tog några pauser och åt mackor, kakor och drack kaffe. Filip var snäll och såg på en del av tiden, men sov för det mesta!
Sen när vi kom hem så var vi på en snabb fika hos några vänner som precis fått barn. <3 
Och sen skulle M åka och hämta möbler och ställa i ett lager som vi har fått låna. Vi hyrde en varubil och så fick han hjälp av en kompis som kunde bära alla grejer. Vi skulle hämta badkar, badrumsmöbler, fliser, bord och stolar. Eftersom sakerna skulle hämtas på olika ställen så åkte dom först och hämtade badkaret och sen åkte dom till lagret för att ställa in badkaret och sen hämta resten av grejerna, självklart glömmer M nyckeln i låset!! Och det kommer han på först när dom står med resterande varor utanför lagret. Så då fick han åka runt halva stan och hämta en ny nyckel för att komma in och låsa upp. Jisses vilket kör det var igår för stackarn. 5 timmar var han borta och virrade.
Jag själv hade det inte helt lätt här hemma heller. Filip fick ett ryck och började gallskrika en timma innan läggdags! Så jag försökte lugna han utan att lyckas. Så tillslut fick jag liggamma han i sängen eftersom Ingenting annat fungerade!! Men det förstörde ju hela läggrutinen och resulterade i att lilleman vaknade en gång i timman Hela natten ända från klockan 11!! 
Så idag är både jag och M helt slutkörda och orkar nog inte göra någonting alls förutom att försöka sova när Filip sover. 
Men, Självklart hällde M målarfärg i mitt hår som jag måste försöka få ut. Och sen i eftermiddag ska jag träffa Sara på stan! Så man får helt enkelt försöka bortse från hur sliten man är och låtsas att man är pigg istället! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons