Stora killen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Stora killen

Godmorgon!
Här ligger vi och sprattlar och har det mysigt på golvet! Goa och glada och njuter av att hela familjen är lediga i påsken! Idag ska det vara dåligt väder, så vi har ingenting direkt planerat, men i helgen sen så ska det bli sol så då ska vi måla på huset.
I förrgår så slutade Filip dricka ur flaska och det höll i sig hela dagen igår tyvärr. Han totalvägrar att äta från någonsomhelst ting förutom min tutte. Så när jag skulle iväg och träffa Sara igår så fick vi inte vara iväg länge innan M skrev ett sms “Helvetet brakar löst!! Ta en taxi hem nuu!!” Haha. Så det var bara att springa hem och slänga fram tutten till lilleman. Vi ringde helsesyster och har också frågat andra mammor om dom har någon aning om varför han vägrar flaska. Många säger att det kan bero på att tänder är på väg? Men vi ska tydligen bara försöka att ge han flaska och tillslut ska han acceptera den. Som tur är så kan jag fortfarande amma honom, men vad gör man när min mjölk tar slut? Aja. Det löser sig säkert såsmåningom.
Nu ska vi äta frukost och mysa här hemma. Ha en fin påsk! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Vidar är också inne i en period då han vägrar flaskan… Vet inte varför. Vanlig mat går hur bra som helst. Jag fick för mig att han kanske fått smak på vanlig mat och därför tyckte ersättningen var äcklig nu. Men vi har testat med välling i flaska nu med och det går inte heller. Han skriker så fort flaskan kommer nära. Väldigt jobbigt och dumt. Får hoppas det stämmer som du skriver, att han kommer ta den tillslut… Att det bara är en period.

Annons