Drömhus del 12 Målning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Drömhus del 12 Målning

Godmorgon!
Igår hade vi en heldag ute vid huset igen och målade. Min kära man har så ont i sin rygg och kunde därför inte måla, men han umgicks med Filip så gjorde jag ett ryck och målade en hel kortsida själv! 🙂
Självklart var det kallt som f*n på den sidan jag skulle måla, så M gjorde ett vindskydd så att jag inte skulle frysa ihjäl. Men det fick faktiskt förvånadsvärt bra att måla! Jag delade upp husväggen i tre och så tog jag fika när jag var klar med en del mot solväggen.
Det passade ganska så bra med Filip också. Han åt när vi åt. Vi hade med oss mackor och lite fika. Både jag och M känner att det här med husköpet är helt rätt och det bästa valet vi har gjort! Vi trivs så bra i detta fantastiska naturområde och det är så skönt att slippa allt stöy i centrum!!
Tyvärr så har dom inte gjort klart fasaden på långsidorna, så nu kan vi inte måla så mycket mer förän dom är klara. Men vi kanske åker ut en tur till huset idag ändå, bara för att få vara där. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons