Sommarkänslor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sommarkänslor

Godmorgon!
Igår var vi ute vid huset igen och målade. Egentligen hade vi tänkt att stanna i stan, men efter att vi varit vakna i lägenheten i en timma så såg vi på varandra och sa “vi åker till huset idag igen va?” 
Det var strålande sol och så otroligt härligt, vindstilla väder uppe vid huset. Vi tog det lite lugnare och målade långsidan på framsidan och uppe vid vindskiverna runt takrännan.
M satt där uppe och målade plankan precis nedanför takrännan och det var ett riktigt pilljobb. Men det spelar ingen roll ett det tar lite tid att måla för det är så skönt och fridfullt där ute så vi vill aldrig åka där ifrån. Filip sover så gott där också, så om man får välja mellan att vara i storstaden och alla avgaser, eller ute på landet med all natur så är valet väldigt enkelt! 😉
Igår hade vi med oss engångsgrill och grillade korv med bröd till lunch. Det var så varmt och skönt att sitta i solen och äta. Det kändes nästan som att det var sommar!
Jag och min man. Jag vet att jag har ketshup på hakan, men det bjuder jag på! 😉
 
Idag är det också klarblå himmel med strålande sol. Jag känner mig lite mörbultad i kroppen efter allt målande och vi har egentligen inte så mycket kvar att måla förän dom sätter upp resten av fasaden. Men vi vill åka ut till huset ändå och bara vara. Det är så skönt där! Så nu ska vi göra lite picknick och sen sätter vi oss nog i bilen och åker iväg. 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons