Dagsformen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dagsformen

Jag har inte lagt upp bild på hur jag ser ut på länge. Eftersom jag rasar i vikt på grund av amningen så har jag nu börjat äta extra mycket för att kunna träna liiiite. Jag har skippat gymmet det sista eftersom jag inte vill ner mer i vikt. Men jag har kört lite squat och mage hemma. Så nu börjar jag äntligen se muskler och jag känner mig i väldigt bra form. Jag känner mig inte spinkig längre, utan stark! Det är härligt!!
Idag ska vi inte ut till huset, utan idag ska vi städa iordning här i lägenheten så att den blir visningsklar ifall någon önskar att komma på privatvisning. Allt det här med försäljningen är väldigt spännande och jag kan inte tänka på så mycket annat nu fram till nästa vecka då förhoppningsvis allt detta är över!
I natt sov Filip extremt dåligt. Vi har inte fått sova mer än 1 timma sammanhängande, plus att vi var tvungna att byta på han och gå och vagga han två gånger på natten. Så idag är vi sjukligt trötta. Menmen, det går bra ändå! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.