Underbara väder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Underbara väder

Visst känns det som sommar!? Det är så himla härligt att man kan sitta ute i värmen utan tjocktröja och jacka på sig. Filip verkligen stortrivs i detta fantastiska väder! 🙂 Han är så go och glad vår lilla prins!
Idag ska jag ut och träffa Sara. Vi ska gå en liten promenad och fika nånstans. Ååå jag är så glad nu för tiden! Kan det bero på vädret kanske? Eller alla underbara människor jag har i mitt liv? Eller kanske att vi ska flytta? Eller kanske att jag har världens bästa man och son? Hihi. Ibland kanske man bara får vara överlycklig helt utan anledning! Skönt är det i alla fall! 🙂
Nu ska jag fixa iordning mig och sen klä Filip för en dag på stan! Kram på er 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.