En dag på stan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En dag på stan

Igår gick vi upp tidigt och efter vi gjort oss i ordning och ätit frukost så gick vi ut på stan och mötte Sara. Vi satte oss på Waynes uteservering och drack Frappe och chilla. Älskar att hänga med Sara, det är alltid lika kul att snacka av sig med en tjejkompis! 🙂 Efter kaffen gick vi omkring på stan och så var vi en sväng förbi Saras lägenhet och kollade läget. Sen var hon tvungen att åka till jobbet och då gick jag och Filip själva och shoppade lite på stan. Men jag märkte snabbt att det inte var så populärt att ligga i vagnen, så då gick vi hem och vilade. 

Men det var inte länge vi fick sitta och slappa på soffan vill jag lova! Efter vi bara hade varit hemma i några minuter så ringer M och säger att det är ett par som vill komma på privatvisning. Så då var det bara för mig att lägga Filip i babygymmet och stress-städa igenom hela lägenheten. Damma, plocka undan, dammsuga och svabba golv! Allt i en hast! Mäklaren tyckte sen att det bara skulle vara en av oss hemma under visningen, så då gick vi ut lite innan och åt sushi alla tre.
M slängde i sig lite mat och sen sprang han och hade visning medan jag och Filip satt kvar och myste på uteserveringen. Sen gick vi en sväng till i det fina vädret.
Så igår var det verkligen en heldag ute på stan i det fina vädret! Älskar det!! Och idag blir det nog inte så mycket annorlunda från igår. Det ska ju vara sol hela veckan och då kan man ju inte sitta inne. 😉 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.