Nytt och fräscht! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nytt och fräscht!

Gormogon!
Igår fick jag ett ryck och färgade håret. Det känns jättefint och fräscht nu! Dock har jag börjat tappa massa hår, så idag tänkte jag leta efter nåt bra kosttillskott så att jag inte blir flintskallig!!
Om ca en timma ska jag möta Sara på stan. Vi ska promenixa lite och hänga. Sen när hon ska jobba klockan 13 så ska jag möta en annan väninna, Therese, som jag inte träffat på jäääättelänge! Så det ska bli mysigt! Känns skönt att ha hela dagarna fullbokade! Älskar att det händer saker 🙂
M jobbar sent idag och ska sen ut på middag. Så ikväll blir jag och min lilla älskling själva. Men det ska nog gå bra! Nu ska jag slänga i mig frukost och sen springa ut! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Man tappar nästan inget hår alls under sin graviditet, hormonerna man har då påverkar det tydligen. Så det du upplever som överdrivet mycket håravfall är i själva verket det hår du skulle ha tappat när du var gravid. Du kommer alltså inte förlora mer hår än vanligt, så du kan vara lugn 😉 Har det likadant just nu, känns verkligen som om man kommer bli flintis.