Tjejtjusaren – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tjejtjusaren

Hej!
Nu har jag och Filip precis kommit hem från en heldag på stan med mina väninnor! Vi började med att träffa Sara. Filip gillar henne supermycket och efter en långpromenad så gick vi hem till henne och ammade innan vi skulle vidare igen. 🙂
Filip är en riktig tjejtjusare som tar brudarna med storm 😉
När klockan började närma sig lunchtid så tog vi oss ner till bryggan och mötte Therese. Vi åt mat och lyxade till med en efterrätt.
Mums!
Filip låg för det mesta snällt i vagnen. Men ville självklart upp och mysa lite med Therese också! 😉
Det var supermysigt att träffa Therese. Hon är så söt och go! 🙂
Nu sitter vi som sagt hemma och Filip sitter i babysittern och skrattar åt när jag äter popcorn. M är borta hela kvällen, vilket är lite tråkigt. Men jag hade faktiskt tänkt passa på att gå och lägga mig klockan 19 när jag lägger Filip. Jag behöver verkligen sova eftersom jag aldrig får sova på nätterna. Men nu blir det mys med min son! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.