Ingen tid! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ingen tid!

Godmorgon!
Jag har verkligen inte haft någon tid alls över till att blogga eller sitta still en sekund vid datorn. Vi hade vår första visning på lägenheten igår och var därför tvungna att städa och plocka iordning så att det skulle se perfekt ut här hemma. Både jag och M är lite pedantiska och väldigt noggranna, så det fanns nog inte ett hårstrå eller ludd någonstans i hela lägenheten! 🙂
Men det har ju varit så himla fint väder i helgen, så när vi väntade ute under visningen så tog vi en glass i solen. 
Och efter visningen så åt vi en god middag på balkongen. Phu vilken stressig helg det har varit. Men nu är det snart över hoppas vi! Idag har vi en visning till och sen imorgon blir det en eventuell budrunda! Vi får helt enkelt bara hålla tummarna att någon vill köpa lägenheten, annars blir det mer slit med fler visningar..
Idag skiner solen igen så jag och Filip ska väl ut och promenera en sväng och sen får vi se vad som händer. 
Ha en fin dag alla underbara 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.