Solen och visning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Solen och visning

Hej!
Igår var en relativt lugn dag där jag och Filip slappade i solen på balkongen efter en mils promenad.
Jag njöt av värmen och Filip låg och skrattade åt mig i vagnen 🙂
På kvällen så skulle vi ha en sista visning, så då gick jag och familjen ut och åt på restaurang. 
Det känns ganska så jobbigt nu tycker jag. Vi hade två visningar, söndag och måndag. Men det har ju varit så fruktansvärt fint väder så folk orkar väl helt enkelt inte gå på visning, för vi hade bara några få personer på visning.. Detta känns tungt och jag börjar bli så jävla less på det här. Men klockan 10 idag så ska mäklaren ringa runt till dom som var här för att se om dom vill lägga bud eller inte. Vill dom inte det så blir det en ny visningsrunda om en vecka. Så vi får hålla tummarna att dom som var här är väldigt intresserade. Annars så checkar jag nog in på hotell tills detta är över 😛 Orkar inte hålla det kliniskt rent och tippa på tå i mitt eget hem. Nu får det vara nog! 
Idag är det därför lite pirrigt fram till mäklaren ringer. Så nu ska jag sysselsätta mig med att gosa med min son!
Ha en fin dag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.