5 månaderskontroll – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

5 månaderskontroll

Godmorgon!
Idag ska vi på 5 månaderskontroll med Filip. Han ska få nya sprutor med vaccin, så då måste M följa med och hålla i han eftersom jag inte klarar av att se på. Stackarn får ju så ont och det gör ont i mig. Det är som att jag och min älskade son är som en person. Han är allt för mig! Usch, gillar inte det här alls. Men det ska bli kul att mäta och väga honom. Han har växt så mycket på sista tiden!
Annars idag så ska jag inte göra så mycket, träffa Sara en snabbis och vänta på att dagen ska gå över. Imorgon är M ledig och då ska vi åka ut till huset och måla!
Blir en promenad nu till jordmor i det fina vädret! Kram på er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.