Nej tack! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nej tack!

Godmorgon!
Då har vi provat oss på att ge Filip välling i några dagar innan han ska sova. Detta går verkligen inte! Han hatar att dricka välling. Han vrider sig och gallskriker. Men vi försökte ändå eftersom det är så många som säger att bebisar sover så gott på välling för att dom blir så mätta. Men igår vägrade jag fortsätta! Gillar han inte välling så ska han banne mig inte behöva dricka det heller. (så om det är någon som vill ha två paket med välling för 6 mån så är det bara att hojta till)
 Det är väldigt konstigt att han inte vill ha välling eftersom han är så glad i all annan mat. Eller kanske det bero på att han inte är 6 månader riktigt än och att det är lite för tidigt? I alla fall. Nu skiter jag i välling. Igår gav vi han gröt istället och sen lite ersättning vid sängen. Och gissa vad som hände?! Han sov ända till 03.20!!! Så nu kommer vi nog börja att ge han ett mål med gröt och lite ersättning innan läggdags istället 😉
Det är så kul att se vilka framsteg min älskling gör. Nu kan han hålla flaskan själv när han äter. Kanske inte så stabilt, men det börjar ta sig! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.