Stokke Step – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Stokke Step

Igår kom vår Stokke Step änligen på posten! Filips mormor och morfar var så snälla och köpte denna fina stolen till honom. Vi stod i valet mellan Stokke Triptrap eller den nya Stokke step och för oss var det en självklarhet att gå för den nya modellen. Den känns lätt, enkel och praktisk och passar vår stil bäst. 
Så fort vi satte Filip i stolen så blev han jätteglad. Han satt och kollade runt och skrattade. Detta var verkligen ett superköp och han känner äntligen att han är uppe på vår nivå! Det var så kul att se hur glad han blev. Tidigare har vi haft honom i knät när vi har matat honom, men det var betydligt mycket lättare när han satt i sin egen stol. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Snygg stol 🙂 Ville också ha en i ett mörkt träslag egentligen, men de var mycket dyrare än original. Gör inte så mycket såklart… Vidar älskar också att få sitta med vid matbordet 🙂