Tiden – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tiden

Godmorgon!
Visst är det där med tiden konstigt. När man var liten så var årstiderna så långa och man räknade timmar på dom långa dagarna. En månad var nästan som en evighet och ett år existerade nästan inte i tankesättet. Nu däremot, när man blivit äldre så är timmar och dagar så korta och det man räknar är veckor, månader och år. Filip är, på tisdag, redan 6 månader gammal. Det är helt otroligt vad tiden går fort!
Igår bytte vi till sittdel på vagnen och då slog det mig att tiden bara rusar förbi! Han har blivit så stor min lilla pojke. Jag njuter av varje sekund som jag får vara med honom och det är så kul att följa med på hans utveckling och alla framsteg han gör! Min älskade skatt!
Nu är det dessutom redan sommar! Här i Oslo var det 26 grader och strålande sol igår och ska vara så hela veckan. Så rätt vad det är så kan man säkert bada! ( jag äääääälskar att bada! )
Idag ska jag och Filip ut på stan och se om vi hittar ett parasoll till vagnen. Det är så himla svårt att undvika solen annars nu när han sitter i sittdelen på vagnen. Annars har vi inte planerat något speciellt, men det är ju fredag så nått skoj ska vi nog hitta på! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.