Varmt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Varmt!

Godmorgon!
Först och främst vill jag bara konstatera följande:
Bara för att Filip sover bra en natt, så betyber verkligen inte det att han kommera att sova bra nästa natt. Snarare tvärt om! I natt vaknade han heeeeela tiden ända från att vi la honom. Han vred sig och låg uppochnedpå flera gånger när vi kom in och tog upp honom för lite närhet. (Det gjorde det inte bättre heller att det var massa bråkande narkomaner nedanför som skrek halva natten)

Så med andra ord är jag så trött att jag mår illa och i princip har tappat halva synen. Filip däremot ligger så glatt och skrattar brevid. 😉 Hehe, jag är ganska van nu, så om några koppar kaffe så är nog synen tillbaka och illamåendet som bortblåst! 🙂
Nu till det jag tänkte skriva om- Shit! Vad varmt det är!! Det är ju närmare 30 grader i Oslo och fuktigt som tusan. Så man känner sig sådär lite småkletig hela tiden. Men det är ok, för när vi är inne så har vi minimalt med kläder på oss. Och när vi går ute så ligger Filip i vagnen med en tunn filt och parasoll över sig som skuggar. Superbra!
Idag är det lördag och tyvärr inte så bra väder. Så då tänkte vi passa på att kolla på ilte möbler till huset. Vi har skrivit en lista på vad vi har kvar att köpa och sen vad vi vill prioritera. Det rusar ju tyvärr upp ganska fort till höga summor när man ska möblera ett helt hus tyvärr. Men nu ska jag först leka med min prins. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellie:

    Hej! Jag älskar din blogg, den är så fin och mysig! Jag är nyinflyttad i Oslo och tänkte höra om inte du skulle kunna göra ett inlägg nån gång när du får tid över med tips på dina favoritställen i Oslo? Väldigt gärna caféer, restauranger och andra bara allmänt mysiga ställen man kan åka till? 😀 Ha en fin lördagskväll!