Igår och idag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Igår och idag

Godmorgon!
Igår var det sommarväder och så otroligt skönt ute. Tyvärr hade vi missat att det skulle vara så soligt så vi hade planerat en shoppingrunda på dagen. Vi köpte massa sommarkläder till Filip och lite småsaker till huset. Men sen åkte vi hem och satte oss på balkongen, åt en god laxsallad och avslutade middagen med lite choklad och bär. Mums!
Nu sitter vi här och myser. Det är söndag och hela familjen är hemma tillsammans. Idag regnar det tyvärr och är inte alls lika härligt ute som igår, men vi tänkte ändå åka och kolla på huset. Nu ska dom vara helt färdiga med fasaden och alla ställningar ska vara borta. Så det ska bli väldigt kul att se! Jag har gjort lite mackor och kokat kaffe så att vi kan fika där ute i regnet under balkongen. Myyyys!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.