Piiiis – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Piiiis

Hej alla! Igår var vi ute vid huset igen och kollade. Dom var där och arbetade så nu fick jag komma in och se för första gången sen dom satte upp väggarna. Det var skitkul att komma in och se hur storleken på rummen kommer att bli och jisses så stort det är alltså! Haha. Min walkincloset är lika stort som Filips sovrum här i lägenheten. Hehe. Alla rum känns rymliga och det kommer bli så himla kul att inreda huset sen när vi flyttat in. Efter vi varit vid huset så åkte vi runt och kollade på möbler och fick inspiration till hur vi önskar att ha det. Men attans vad dyrt det blir om man ska köpa allt ma vill ha..

Idag är sista dagen i Oslo innan jag ska åka till mina föräldrar i Sverige och hälsa på. Vi ska även åka till Småland och hälsa på min farmor. Hon har inte fått träffa Filip än, så det ska bli supermysigt att få visa upp honom för henne. Det blir trist att åka ifrån M i en hel vecka, men det blir kul att träffa släkten. Nu ska jag packa och sen ska jag och Filip ut och lägga oss i en park för idag är det sooooommarväder!! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons