Mums! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mums!

Igår var sista dagen hemma med familjen och den njöt vi till fullo. Igår åt vi middag på balkongen. Det blev en blåmögelost och baconsallad. MUMS! Sen när vi hade lagt Filip så satt jag och M uppe en stund till. Han tycker inte det ska bli kul alls att vi åker och jag får nästan lite dåligt samvete att jag tar hans son iväg från honom i en hel vecka. Men nu är det så och vi får smsa, mmsa, ringa och facetima varje dag! 🙂 Det ska nog gå bra!!
Nu sitter jag här och dricker kaffe. Snart ska jag packa klart och sen gå en promenad eftersom vi sen ska sitta still i 4 timmar på tåget. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå med Filip denna gången. Men jag tror det kommer gå bra! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.