Drömköket – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Drömköket

Hej och godmorgon!
Igår var vi ute i huset igen. Som ni kanske förstått så är vi inte så sugna på att vara inne i stan på helgerna utan älskar att fly ut till vårt fantastiska drömhus. Vi har lite kvar att måla runt fönstren och under balkongtaket. Vi hade ingen aning om hur mycket dom hade gjort sen sist vi var där, men hoppades på att dom skulle ha målat lite. När vi kom fram så var en målare där och vi fick därför möjlighet att gå in och se. Till våran stora förvåning så hade dom faktiskt satt in köket, lagt golv och målat alla väggar!
Färgen på väggarna heter Macchiato och är en matt färg från Jotun. Vi var supernervösa för hur färgen skulle bli, men blev possitivt överraskade när vi såg hur bra det blev! Köket blev också helt perfekt!
Vi övervägde länge om vi skulle ha skåpsluckor upp till taket eller inte och om vi skulle ha list över skåpen eller inte. Vi beslutade oss i alla fall för att vi inte skulle ha skåp upp till taket och med list. Vi tycker att det blev superfint och kunde inte vara mer nöjda över resultatet! Jag ville lägga lite extra pengar på diskhon så att vi skulle få en större och infasad i bänkskivan så att det inte ska fastna massa smulor i kanterna. Det blev superfint tycker jag! 🙂
Det “vanligaste” är att ha en meter mellan köksön och köksbänken, men vi valde 110cm för att få liiite mer yta att röra sig på. Vi blev jättenöjda med avståndet! (bilden är tagen utifrån fönstret)
 Vi kunde inte varit mer nöjda med köket! Det passar huset perfekt och var nästan ännu bättre än vi kunde föreställt oss. Nu saknas bara kylskåp och knoppar till skåpsluckorna. Det känns helt ofattbart att vi faktiskt kommer att bo här och laga mat i vårt nya kök redan om 3 veckor!! 🙂
Idag är det ganska trist väder, men det spelar ingen roll. Vi tar oss turen till huset i alla fall. Vi har lite kvar att måla. Som ni kanske förstått så stressar vi inte med målningen när vi är där utan målar lite här och där när vi känner för det. Annar så sitter vi mest på baksidan, fikar, myser med FIlip och njuter av tystnaden ute i naturen. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons