Möten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Möten

Godmorgon!
Idag ska jag, min man och vår son åka på lite spännande möten. Det första mötet är ute vid vårt hus. Vi har nämligen bestämt oss för att bygga pool och ska ha möte angående vart den ska grävas osv. Förhoppningsvis så kommer vi att ha poolen färdig redan tills vi ska flytta in! Om vi har tur! 😉
Sen efter det mötet så ska vi till mäklaren och skriva kontrakt med köparen av lägenheten. Det går bra nu! Det känns som att det äntligen släpper nu. Alla tunga månader med slit, visningar, städ, bygg osv, så börjar allting äntligen lösa sig! Jag är så lycklig!
Denna lilla krabaten är pricken över iet! Jag är så lyckligt lottad! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.