Säng och sånt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Säng och sånt

Godmorgon!
Igår var vi först på möte ute vid huset för att planera poolplacering och sånt. Förhoppningsvis så ska dom börja gräva redan denna veckan och då är poolen möjligen klar när vi flyttar in! Hoppas verkligen det så att vi får använda den lite i år! 🙂
Yaay, bild tagen från instagram @Oslofru
Efter de mötet så åkte vi direkt till vår mäklare för att ha ett möte med köparna. Vi gick igenom kontrakt och signerade. Så nu är allt det klart också! Känns underbart att äntligen ha det ur världen! Nu behöver jag inte tänka på lägenheten mer och det känns obeskrivligt skönt!!
Som ni kanske fått med er så har M väldiga problem med ryggen och vi är egentligen lite osmarta. För vi har köpt nya möbler till vårt nya hus, men dom står liksom i butiklagrena så att vi ska hämta upp när vi flyttar så att allt är nytt när vi kommer till huset. MEN, det är ju idiotiskt att den nya sängen står på ett lager när min man har ryggproblem och ligger på en ikeasäng nu. Så därför ringde vi Møbelringen igår och bad dom köra hem sängen till lägenheten där vi bor nu. 
Som tur var så fick vi den nästan med en gång och kunde sätta samman den en stund före läggdags. Det är en säng från Svane som är specialanpassad på båda sidor. Så min är mjuk, men jag kan även välja en fastare och även en extra fast om jag vill. M´s är hårdare på hans sida. Nu glömde jag såklart ta en bild när den var färdig! Men det får ni se när vi flyttat den till huset istället. 🙂
Filip har i alla fall godkänt sängen och låg bara och skrattade i morses när jag lyfte över han till oss! 🙂 
Idag är det tisdag och vi har inga planer på dagen. Men vi måste nog köra lite grejer till huset i eftermiddag, så som badkar, badrumsinredning, fliser och sånt. Sen så måste vi köpa en kyl också! 😉 Massa fix när man börjar tänka på det. Hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag och Filip äta frukost 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons