Pool – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Pool

Oooh YES! Det stämmer, vi ska ha pool! Vi bor precis vid en sjö, men tyvärr är det badförbud där eftersom det är dricksvatten. Eftersom min man förstod att jag skulle bli ledsen över det (jag älskar att bada) så bestämde han sig för att kolla upp om det var möjligt att bygga en pool på vår tomt, vilket det var! Så nu är vi igång med poolbygge och hoppas att vi ska få klart allt till inflytt! Bilden ovan är bara en cool poolbild, men realistiskt sett kommer det nog se mer ut som det här: (men det är ju inte så dumt det heller 😉 )

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons