God snabbmat – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

God snabbmat

Godmorgon!
Idag har vi redan hunnit gjort massor här hemma! Filip sov till 7.10 och efter det har vi ätit frukost, sovit, gått och lämnat in lite papper för föräldrapengar, promenerat, kommit hem och gjort lunch. Idag blev det en snabbmacka med ägg och ost.
Mums! Det gäller att vara snabb på att laga mat när man har en liten som älskar att leka. Filip har blivit så nyfiken och vill upptäcka allt runt omkring sig och sitter inte still en sekund! Så när mamma ska äta så får han sitta i babysitten och se på tv. 🙂
Nu ska jag göra mig iordning för om en timma så ska vi träffa Erika och Nicole. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons