Kan inte.. – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Kan inte..

…somna om!! Gaaah! Jag blir galen. Jag har väldiga problem att somna om när jag vaknar på nätterna. Det kan ta flera timmar innan jag klarar av att somna igen. Men idag hade jag inget tålamod alls att ligga och dra mig i sängen. Filip vaknade klockan 5 och då var vi uppe och matade honom. Sen låg jag och försökte somna till 5.40, sen gav jag upp och nu sitter jag här. Liiite irriterad, menmen.
Igår var jag och hjälpte min bror och hans tjej att flytta. Det blev ett och annat lass från flyttlastbilen till boden och upp i lägenheten. Så idag har jag träningsvärk! Efter att vi flyttat några timmar och det började bli klart så kom M och hämtade mig. Vi åkte ut till huset igen för att förbereda lite inför morgondagen. Nu hade dom nästan gjort färdigt allting! Bland annat så hade dom lagt spisen på plats. 
Den var skitsnygg, men jag förstår inte vad det här är för nåt:
Så nu ska jag sätta mig och googla, eller kanske någon av er vet? I så fall får ni gärna berätta det för mig! 😉
Idag ska vi åka ut till huset och lägga flis i hallen (klinkers). Mina föräldrar ska följa med och hjälpa oss så att vi blir färdiga i tid eftersom vi bara har idag på oss! Vi ska också hinna gjuta en betongplatta ute som värmepump och sånt ska stå på till poolen. 
Nä, nu ska jag göra lite fika som vi ska ha med oss. Hej så länge! 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons