Utflykt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Utflykt

Nu har vi precis kommit hem från vår skogsutflykt. Det var meningen att vi skulle leta kantareller, men vi hittade tyvärr inga. Men det var mysigt att komma ut och vandra ändå! 🙂
Min man fick bära Filip i en supersmart rygga som vi fick av Filips gudföräldrar i namngivningspresent. I bakgrunden ser ni vårt vita, fina hus. 
Vi fick en bok av Niklas och Madde, där det står hur man finner svamp i skogen, trots detta så hittade vi inga kantareller. Men andra svampar och bär fick vi syn på.
Vi hittade mängder med blåbär.
och svampar.
Detta är sjön som ligger ca 100 meter från vårt hus. Visst är det härligt att bo så nära den fina naturen! 🙂
När vi hade gått en sväng så tog vi en fikapaus.
Det var härligt för Filip att få komma ur ryggsäcken och sträcka lite på benen. Vi var inte helt säkra på hur han skulle tycka att det var att sitta där i, men det gick superbra! Han var med och kollade på allt när vi gick omkring i skogen och efter en stund så somnade han så gott där i.
Nu är vi som sagt hemma igen och ska fortsätta njuta dagen på vår altan. Tror inte vi har planerat att göra så mycket mer. Det är så härligt med semester när man får göra precis hur mycket, eller hur lite som man själv vill! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.