Kantareller – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kantareller

Hej!
Idag när vi var ute och promenerade i skogen med Filip så blev jag lite toanödig och var tvungen att springa in i skogen och kissa. När jag satt där så såg jag plötsligt något gult i mossan och när jag kollade lite närmare så såg jag massor av gula svampar. Kantareller! 🙂 Mums!!
När man inte letar så hittar man minsann!
Jag satte mig och ränsade så fort vi kom hem och sen gjorde M en kantarellmacka.
Mmmmmm smörstekta kantareller kan nog tusan vara det godaste som finns!
Så enkelt, men ack så gott!!
Nu är det kväll och Filip sover, min man grillar och jag sitter här och njuter kvällssolen. Ja du, man kan inte klaga direkt! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.