Läskig natt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Läskig natt

Godmorgon!
Äntligen gick solen upp och hela familjen sitter samlad vid frukostbordet. Natten var mindre rolig. När vi skulle lägga oss så blixtrade och åskade det så ofattligt mycket att hela huset skakade! Det var första gången jag var riktigt rädd för oväder och drömde där efter hela natten om tornardos och läskigheter! Filip vaknade dessutom två gånger och jag vaknade totalt fyra för att jag hade svårt att andas och var tvungen att öppna upp alla fönster. Usch. Läskig och jobbig natt med andra ord! Men nu är det bättre, solen skiner och det är en ny, fantastisk dag framför oss! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.