Två koppar kaffe – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Två koppar kaffe

Godmorgon!
Nu sitter vi vid frukostbordet som vanligt och avnjuter en god frukost och dom första kopparna kaffe för dagen. Det tar ca två koppar för både mig och M att komma igång på morgonen. I natt vaknade Filip igen, redan vid klockan 2 och var helt klarvaken. Men så ger vi han lite ersättning och så somnar han om igen. Vad tusan kan detta bero på egentligen? Han är ju 8 månader och nu trodde vi att han skulle börja sova hela nätterna? Aja, det är inte hela världen, huvudsaken är att han är pigg och glad sen på dagen. 🙂
Idag ska vi sola och bada. Det känns som att man nästan får passa på nu innan sommaren plötsligt tar slut. Det går alldeles för fort och det känns faktiskt redan som att det börjar bli lite kallare ute. Det kan hända att vi tröttnar av att bara ligga vid poolen och då ska vi ut i skogen och plocka blåbär och förhoppningsvis lite svamp. Sen i eftermiddag så kommer vår soffa hit som vi beställde för några veckor sen. Tar lite bilder sen så får ni se hur den ser ut! 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida :

    Förstår vad du menar med nätterna och Filip men Ellie sover fortfarande ALDRIG en hel natt. Hon äter inte längre om nätterna men vaknar alltid minst en gång… Ingen tröst jag vet men det är inget fel på Filip 🙂 alla barn är så olika. Med Ellie räcker det att vi är i närheten så somnar hon oftast om. Ibland är hon vaken i timmar innan hon somnar om(inte ofta), och hon vaknar oftast till runt kl 2. Märkligt men smällar man får ta ?? längtar tills hon sover hela nätter!!!