Soffa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Soffa

Godmorgon!
Igår hade vi en jättetrevlig kväll med David. Vi grillade och gottade oss i kvällssolen. Idag när vi vaknade så hade det regnat och självklart hade vi glömt kvar dynorna ute i loungemöblerna. Typiskt. 
Jag tänkte visa er lite bilder på soffan vi fick hem härom dagen. Vi blev supernöjda, förutom att soffan är helt ny och därför ganska hård. Den vi provade ut i butiken var mycket mjukare..
Aja, vi fick hem tre, megastora paket!
Så det var bara att börja packa upp.
Jag tycker bara att sånt här är superskoj! 
Sista kuddarna på plats.
Och så här blev det! Vi är riktigt nöjda och tycker att denna soffan passar denna lilla myshörna alldeles perfekt! Det bästa med soffan är alla kuddar och myshörnan som man kan krypa upp i på kvällarna. 
Nu ska vi bara hitta resten av möblerna till denna delen av rummet. Men det är fasen inte lätt att hitta ett snyggt soffbord, matta och tvbänk som passar. Får se om vi kanske hittar något idag! 🙂 Är det någon som har tips så får ni gärna komma med förslag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Jag tycker också det är sjukt svårt med just soffbord och tv-bänk. Vet inte om det är jag som är för kräsen… Men det finns verkligen inget snyggt inom en rimlig prisklass. Vi har vår strykbräda som tillfälligt soffbord i vårt tv-rum. Snart köper jag nästan vad som helst.. Det mesta är ändå bättre än en strykbräda 🙂