Den ena är aldrig den andra lik – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Den ena är aldrig den andra lik

Godmorgon!
Ja, det är som jag säger.. Den ena natten är aldrig den andra lik med en bebis. I natt sov både jag och Filip fruktansvärt dåligt. Det känns i princip som att jag har varit vaken hela natten.. Så typiskt. Men vi klagar inte för det. Man fick bara gå upp och sätta på en full kanna på Moccamastern och nu är jag vaken!

Jag satte mig och kollade igenom mina bilder på datorn och insåg att sommaren nu är över på riktigt. Tyvärr tror jag inte att det blir varmare igen, utan att man får acceptera att hösten är här.
Egentligen är det helt okej med mig. Vi har haft en fantastisk sommar i huset och ute på landet. Så nu ser jag nästen fram emot hösten och allt den har att bjuda på. Nu i helgen fyller jag år, nästa helg kommer min bästa vän hit och hälsar på mig från Stockholm, helgen efter det ska vi på 2års kalas och sen i slutet av September ska vi fira min och M´s 1 års bröllopsdag på Falkenberg spa. Så med andra ord börjar min höst rätt så bra! 🙂
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons