Afternoon tea på Grand – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Afternoon tea på Grand

Godmorgon!
Igår var vi på Afternoon tea på Grand Hotell för att fira min födelsedag med min bror och hans tjej.
Det var jättemysigt att ses och speciellt på lite te och ofattligt goda små tillbehör.
Varenda liten bit man stoppade i munnen var förtrollande god på sitt sätt. 
Med ett glas champagne och lite te till så var detta en oförglömlig matupplevelse. Palmen på Grand Hotell kan jag verkligen rekommendera.
Min favorit var sconsen med marmelad och champagnen till såklart!
Filip var snäll nästan hela tiden. Vi satt där i nästan 3 timmar så självklart blev han lite trött och grät ca 2 minuter av tiden. Såklart var det en oförskämd snobb-tjej där som kollade på mig och skakade på huvudet när jag försökte trösta min son. Det gjorde mig lite småfrustrerad, men Filip slutade gråta efter bara nån minut. Jag tycker det är lite konstigt att det finns folk som ger en stygga blickar när ett barn gråter. Dom har uppenbarligen inte barn själva och förstår inte.. Men i alla fall. Det var superdupermega trevligt att få umgås lite med min bror och hans tjej! Alltid lika trevligt!
Nu ska jag njuta sista dagen här hemma som 25åring, för imorgon fyller jag 26! 🙂
 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stickan!

    Det ser underbart gott och vackert ut 🙂 Och det är så hemskt när folk ger såna blickar, det är inte okej. Men tänk inte på det utan på att du har en underbar son 🙂 som var så duktig 🙂