Elbil i födelsedagspresent! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Elbil i födelsedagspresent!

Hipphipp hurra för idag är det min födelsedag! Tänka sig, jag fick en elbil av min underbara man!
När M kom hem från jobbet så tutade det så väldigt ute på gården, så då gick jag ut och där var en bil som jag aldrig sett förr! Jag blev helt chockad och fattade först inte vad det var, men så gav han mig nycklarna och sa att den var till mig!! Precis vad jag önskat mig men aldrig i livet trodde att jag skulle få! Hihi. Helt sjukt! Men har man världens bästa man så har man! 😉 Tack älskling för den fina bilen!
Ett miljövänligt val av bil! Det känns helt sjukt att köra den eftersom den inte låter någonting. Man bara flyger fram! Tummen upp för Elbil!!
Och Filip satt ju som en smäck i den också! Perfekt!
Tusen, tusen tack igen älskling för bil och en underbar födelsedag! Du är verkligen bäst i hela världen och det menar jag! Nu sitter jag och väntar på att middagen lagas i köket. Det blir trerätters med hummer på menyn om jag inte sett helt fel. 😉
Tack till er alla andra också som grattat mig idag! Jag är lyckligt lottad som har så fin familj och fina vänner! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.