1 dag kvar i ovetande – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

1 dag kvar i ovetande

Godmorgon!
Det är inte alltid så lätt att få till en bra bild på den här busen. Nu för tiden är han alltid i farten och vill nästan aldrig sitta still. 🙂
Idag är det torsdag och en dag kvar innan jag får svar på proverna. Imorgon ska jag till doktorn igen och då får vi veta vad som är fel på mig. (för er som inte hängt med – HÄR kan ni läsa om vad jag pratar om) Förhoppningsvis är det min hormonspiral som spökar och oavsett om det är den eller inte så ska den ut! Det är dumt att stoppa i sig massa hormoner i onödan och nu när jag vet bättre så finns det ju faktiskt ganska många alternativ. 
Jag kommer att prova på en typ av termometer som räknar ut vilka dagar jag har möjlighet att bli gravid på och vilka dagar som jag inte kan. Jag vet inte exakt vilken doktorn ger mig imorgon, utan kan berätta mer då när jag fått mer exakt information.
Jag känner på mig att den här dagen kommer bli lång.. Så nu blir det bakning, målning och en massa lek med Filip för att sysselsätta mig! Ha en fin dag så länge kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Hoppas allt går bra. P-datorn jag använder är jag relativt nöjd med. Hade velat ha bättre visualisering på hur min kurva ser ut. Den Blondinbella använder med ngn typ av app till tycker kag låter bättre än pearly som min heter. Men din doktor har säkert bra alternativ 🙂

  2. Emelie

    Jag har också tänkt testa en sådan termometer. Hormoner funkar inte så bra på mig och finns det alternativ till att slippa dem så varför inte?! Hör gärna av dig när du testat om du tycker att det funkar el ej.

Annons