Andra tavlan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Andra tavlan

Hej alla underbara!
Det gick jättebra hos doktorn! Jag är frisk som en nötkärna och alla prover var på topp! Så vi bestämde oss för att ta ut spiralen och hoppas att jag ska må bättre när alla dumma hormoner är ur kroppen. 
Här är den andra tavlan jag målat. Nu provade jag på ett annat sätt att använda oljefärger på. Denna gången har jag blandat ut med oljeförtunnare för att kunna blanda färgerna och måla tydligare linjer. Eftersom oljefärger torkar långsammare så har denna tagit flera dagar att måla då jag var tvungen att vänta på att den skulle torka mellan lagrena. Bakgrunden är gjort första dagen, sen grenar, sen första lagret blommor osv osv. 
Det är kul att prova på olika tekniker, men mitt nästa projekt är nog lite mer för mig. Här har ni en sneakpeak:
Jaja, nu är det fredag – äntligen helg!! Så nu blir det Teen wolf  och massa godis i soffan! Puss och kram på er och trevlig helg 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    sv. Åh verkligen?! Jag skulle inte tackat nej till en av dina tavlor 🙂 Dock har jag ingenstans att placera dom då jag fortfarande bor hemma men så fort jag har en lägenhet så hör jag nog av mig 😀 Kram!

Annons