No makeup – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

No makeup

Godmorgon!
Vaknade precis och gick ner för att sätta på kaffe. Den här dagen är inte lik någon annan sen min son kom till världen. Jag är vaken och Filip ligger fortfarande och sover. 
Idag är det fredag och som ni kanske ser i bakgrunden så är jag i full gång med ett nytt målarprojekt. Jag har en till tavla som är helt klar som ni ska få se lite senare. Men innan jag ska börja med måladet så ska jag till doktorn. Min man är med mig, tack och lov. Berättar sen hur det gick. Nu ska jag dricka min kaffe och njuta morgonen med mina pojkar. <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons