Då var det klart! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Då var det klart!

Så har vi varit duktiga och röstat! 🙂
Såg när vi kom fram till ambassaden att jag fortfarande hade kvar mitt gamla efternamn på passet. Jag bytte ju efternamn till min mans när vi gifte oss. Så jag antar att jag får fixa ett nytt pass snart.
Efter vi varit på ambassaden så åkte vi och shoppade lite gardiner till vardagsrummet. Det har jag inte visat er än, så jag kan ta lite bilder ikväll om vi blir nöjda så ni får se hur mysigt vi har det! 🙂
Tills dess får ni ha en fortsatt fin lördag! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Robban:

    Att man går rösta när man bor i ett annat land och inte betalar skatt i Sverige är rent horribelt enligt mig. Bor man inte här så ska man inte vara med och bestämma.

Annons