Vad vill du läsa om? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vad vill du läsa om?

Hej igen alla!
Eftersom det börjat trilla in fler och fler läsare så tänkte jag kolla med er vad det egentligen är ni har lust att läsa om? 
Vad är roligast?
Mig
Mina pojkar
Huset/inredning
Bakning
Mina målningar
Träning
Eller kanske ni har något helt annat ni är intresserade av att läsa här inne på min blogg? 
Kram på er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Jag är en sådan där himla trist person att fråga en sådan fråga då jag gillar om de är lite blandat 🙂 men kidsstuff och inredning är nog mest min melodi. Träning blir ja bara stressad av att läsa om då ja själv är som en kylskåp för tillfället haha

 2. Jenny

  Allt låter intressant. Just nu är jag intresserad av träningstips. Den här hösten ska jag ta tag i min hälsa och jag letar tips på hur man tränar om det är långt till ett gym. Vad man kan göra hemma eller utomhus t.ex.

 3. Madde

  Inredning är alltid kul! Och vardagslivet såklart! Jag skulle vilja veta lite mera om dig med:) om du är uppvuxen i Norge, hur gamla dina barn är osv.. 🙂

 4. Daniella

  Hej! Såg att du hade varit inne på min blogg och kommenterat, skoj. Tänkte bara säga att din blogg är så himla mysig, kul att läsa om din vardag som hemmafru, mamma och kvinna. Jag som inte har läst eller följt din blogg tidigare undrar såklart, hur träffades du och din man?

Annons