TBT Min första tatuering – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

TBT Min första tatuering

Hej alla!
Tänkte berätta för er om min första tatuering jag gjorde när jag var 18 år gammal. 
Jag hade länge velat göra en tatuering och dom flesta av mina kompisar hade redan gjort en. Men trots att jag var en liten busig tonåring och gjorde för det mesta som jag ville, så hade jag ändå respekt för mina föräldrar som ville att jag skulle vänta tills jag var 18. Men längre än så väntade jag inte! På min 18årsdag så åkte jag till Göteborg. Jag var dödsnervös och skakade nästan när jag kom in. Efter bara någon minut så kände jag att jag började svettas och fick svårt att fokusera och sa till tatueraren att jag behövde gå på toa. Han sa bara “ääh vad är det? Mår du illa?” och jag svarade “Ja! Jag tror jag behöver spy!” och det gjorde jag också.. i papperskorgen! 🙂
Jag vet att många tycker att tatueringar är fult och passar på folk utan stil. För mig är tatueringar markeringar i livet.
Jag själv har 5 stycken tatueringar och jag älskar dom alla på sitt sätt och alla har sin egna historia och om ni håller er uppdaterade här på bloggen så kommer jag lägga upp och berätta om dom alla. Men denna första som jag gjorde är Kinatecken och står för min kärlek jag har för min familj. “Evig kärlek för min mamma, bror och pappa”
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Scaniatjejen

  Det viktiga med tatueringar är ju att välja något man kan stå för resten av livet och det gjorde du ju verkligen med den där! Fint att ha tecknen på rad längs ryggraden!

 2. Emilia

  Det är faktiskt väldigt fint med tatueringar så länge de inte täcker nästan hela kroppen tycker jag 🙂 Din var väldigt fin och vacker med sin innebörd 🙂 Jag tycker det är fint när man tillägnar sin tatuering till andra som ett tecken på sin kärlek.

 3. Åsa

  Haha, jag gjorde precis samma på min 18-årsdag, åkte och piercade tungan samma dag. Mamma blev inte så glad när hon såg det och hävdade att så länge jag bodde hemma så fick jag rätta mig efter hennes regler 🙂

 4. Niles

  Fin! Ville själv ha en streckkod som tatuering, tänkte först att att streckkoden för mitt personnummer skulle vara fint men bollade med idén att ha en streckkod på en rabattcheck på coop eller ICA som gav 50% rabatt, den skulle jag kunna skanna när kassörskan inte tittade… en flummig idé men en kul sådan (enligt mig). Mår lillen bra nu idag?

 5. Lovisa

  Ååh. Jag hatälskar tatueringar, jag tycker det är döläckert på andra (speciellt din på ryggen) men dem hör inte hemma på min kropp. Jag vet att jag skulle ledsna på den när den blir gammal och ful. Givetvis kan man ta bort den och så men.. Om man vet att det kommer ske kanske man ska låta bli?

Annons