Jag Älskar det! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Jag Älskar det!

Filip sover och robotdammsugaren städar för fullt. Vad har då en hemmafru som mig för plikter? -Inga! Det betyder egentid och då passar jag på att göra en av dom sakerna jag gillar mest. Måla!
Det är så avslappnande och fridfullt att bara låta penseln måla det sinnet ser..

Om några timmar kommer M hem och då ska vi nog åka och shoppa om jag får som jag vill (vilket jag brukar få)! Så himla kul, måla och shoppa på samma dag, kan livet vara bättre? 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Niles

    Haha – underbart! En fråga bara… plockar du undan för robotdammsugaren? Har en själv och han (Robert) brukar uppehålla sig vid möblerna, han kanske tror att det är jättemycket smuts där *dagens verkliga i-landsproblem*

  2. Lilla hjärtat

    Såg en fråga om hur du rengör penslar och annat.. Köp hm fast grön såpa på burk, lägg en klick i handen och gegga runt penslarna däri sedan tvättar du händerna med såpan och tvål. Terpentin finns som inte luktar, men känns inte bra att använda för mycket. Detta direkt efter du slutat måla för stunden.. dagen. Hoppas du får nytta av tipset, brukar fungera för mig! Sedan finns medium som gör att färgen torkar ännu långsammare om du så vill 🙂

  3. Sara

    Nu ställer jag förmodligen en jättekorkad fråga… Men, du skrev att du använder oljefärger… Hur rengör man penslarna? Jag kan ingenting om färger, och min dotter fick jättefina oljefärger i present, men det är ju sjukt omöjligt att få rent, både penslarna, och eventuella grejer runt omkring som råkat få färg på sig…

Annons