On top of the world – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

On top of the world

Ååå jag är så lycklig att jag bara har lust att skrika rakt ut! Jag är bara 26 år och har allt jag någonsin kunnat drömma om och det sjuka är att det bara blir bättre och bättre för varje dag som går!! Jag är gift med den absolut bästa, snällaste och finaste mannen jag någonsin mött. Tillsammans har vi den goaste lilla killen i världen. Jag bor i ett stort drömhus som vi byggt från grunden och inrett i nya designermöbler från topp till tå. Och som att detta inte var nog så får jag göra det jag älskar varje dag. Skriva, måla, shoppa, träffa vänner, äta gott och bara umgås med min familj och njuta av livet. Jag lever verligen i min egen dröm! Nyp mig inte för jag vill ALDRIG vakna upp! 😉
If this is a dream, please let me keep dreaming! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Jag förstår hur du känner 🙂 Jag har nog aldrig mått bättre än vad jag gör just nu. Det är underbart att få vara hemma med sitt barn och att “bara” få rå om honom och huset (och Ronja såklart) om dagarna. Jag tycker precis som du att det bara blir bättre och bättre för varje dag som går och mammalivet blir bara roligare och roligare. Ser inte alls fram emot att börja jobba i januari igen. Vi har det bra vi 🙂

  2. Johanna

    Åh vad underbart!! Jag vet precis vad du menar, sedan Alma föddes har jag precis allt jag någonsin önskat mig. Jag har hittat mannen i mitt liv, blivit mamma, köpt hus och har en chihuahua.

Annons