Då börjar jag igen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Då börjar jag igen

Godmorgon!
Tack för alla era kommentarer på förra tavlan jag la ut. Det gjorde mig så oerhört glad och stolt över mig själv och det jag gör. Ni förstår inte vad ni motiverar och värmer. Love you all! 😀
Så nu har jag börjat om på en ny tavla. Det var några av er som tyckte att jag skulle måla årstiderna så jag tänkte att jag skulle prova på det och börjar såklart med hösten eftersom det är höst nu.
Jag hoppas att jag kan få tid kommande veckorna att måla, men det är inte helt lätt eftersom jag har lille Filip att passa på. Men när han sover och jag får tid över så ska jag sätta mig och måla.
Det är megakul att höra att ni tycker att jag är så duktig att jag borde ställa ut och sälja min konst. Vem vet, kanske det kommer en tävling snart där vinnaren kan få en tavla! Hade det varit kul?
Nä nu måste jag dricka mitt kaffe och göra 100 situps 😉 Kram på er!
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Jag blev helt frälst redan. Kul att måla. Ja gör det också när lusten infaller! Har dock några bortglömda tavlor som ja kanske ska prova mig på med airbrush… Lycka till!

 2. Linda

  SHit vad duktig du är!! Skulle lätt köpa en av dina tavlor om du rita nåt jag ville se på väggen hehe men de är kanske inte till salu 😛 😀

 3. Matilda

  Blir så imponerad över att du målar med olja, skulle aldrig haft det tålamodet. När jag målar vill jag helst bli klar redan samma dag, därför kan ju inte mina tavlor mäta sig med dina. haha..

 4. c

  sweet! this is really insanely cool. i do art as well/abstract oil painting so its really neat to see someone posting on their blog about their art.

Annons