FBF, Tattoos – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

FBF, Tattoos

Godmorgon på er!
Vilken underbar dag det är idag då! Fredag och allt, herregud vad denna veckan flög förbi! 😉 Jag skulle stolt vilja meddella att detta är en megastor dag i mitt och Filips liv. Förut när han vaknade så tog jag ut nappen och sa “Säg mamma” och han svarade “MAMMA”. Högt, klart och tydligt! Herregud jag blev så lycklig. 4 gånger har han upprepat det nu och först nu så Vet jag att han menar mig. Hihih.
I alla fall, jag tänkte att jag skulle berätta lite om mina två senaste tatueringar och vad dom står för.
Love  gjorde jag bara några veckor efter att jag träffat M för första gången. Jag blev tokkär i honom nästan med en gång (ni kan läsa om hur vi träffades HÄRoch ville visa hur stark min kärlek var för honom genom att tatuera “kärlek” på min hand. Jag kan ju erkänna att denna tatuering var lite av en impulsgrej också, som mycket annat jag gör i livet. Men jag älskar den och ångrar inte en sekund, då den blev gjord under en period då jag svävade på små rosa moln och var nyförälskad. 
15.02.2012  Min kärlek för min man växte bara starkare och starkare för varje dag som gick (och den växer fortfarande och jag blir bara mer och mer kär för varje sekund som passerar) och det dröjde inte länge innan M tatuerade in datumet vi såg varandra första gången på armen. Jag kommer ihåg att alla tyckte det var så konstigt att man kunde tatuera in ett datum så kort efter att man träffats,. men vi visste ju att vi var rätta för varandra och att vi hade hittat varandras soulmate! Så det dröjde inte länge innan datumet var på min arm också.
Som ni vet så hände allt väldigt fort för mig och min man. Han friade när vi hade kännt varandra i 9 månader, vi gifte oss när vi kännt varann i 18 månader och födde Filip när vi kännt varann i 20 månader. Hihi. Så allting har gått superfort, men jag ångrar inte en sekund och jag ser fram emot att leva resten av våra liv tillsammas! <3
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin Kvalnes:

  Åh vad fina tatueringar! Jag har velat tatuera in min fästmans namn eller någon symbol som visar att jag älskar honom men alla som jag har sagt detta till säger bara att jag kommer ångra mig och att jag verkligen inte borde göra det! Men jag känner att det är rätt så varför inte? Vad fick dig att våga göra det? Har folk sagt liknande saker till dig?

 2. Martha

  Är det rätt så känner man det ganska fort. Jag och Kivve hade visserligen känt varandra som vänner innan vi började “dejta”. Men vi flyttade ihop efter bara två månader ihop. Jag var bara singel 2 månader innan Kivve och jag blev ett officiellt par också. Känns det rätt så ska man satsa 🙂

 3. j. lovisa

  Jag vet att många har åsikter om när “det går för fort fram” och givetvis har jag det också. Men helt tvärtom mot dem flesta. Jag tror att är det verkligen rätt om allting sker fort och det känns naturligt.

 4. Pernilla

  Mitt minsta “småbarn” har blivit 15. Hm, vet inte hur det gick till men, jag säger dej bara, håll i tusenfalt det går ännu fortare snart. Den bästa tiden är nog den under det första året eller det andra? Nej, alla tider är de bästa. Det gäller bara att hinna njuta av dem. Ha en skön helg!

 5. Johanna

  Är det rätt så vet man, då spelar det ingen roll hur “kort” man känt varandra. Jag och Christer träffades den 9:e oktober 2010 och sedan dess har vi varit oskiljaktiga. En och en halv månad efter att vi träffats flyttade vi ihop så allting gick väldigt fort. Men det är ingenting jag ångrar. Jag har ju precis allt det jag drömt om.