Färgstark – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Färgstark

Vilken underbar dag det är i dag! Det är alldeles lagom varmt och härligt ute!
Hösten kan nog vara min absoluta favorit årstid. Visst, sommaren är underbar så länge den varar, men i slutet så är man faktiskt lite trött på värmen och längtar tills hösten kommer. Träden blir gyllene och hela världen blir så otroligt vacker att se på. Sen är det ju bara ett stort plus att man kan få klä sig i betydligt snyggare kläder än tisha och shorts 😉
Tror nog det är viktigt att vi har alla fyra årstider för att kunna uppskatta dom alla på sitt sett. Jag hade aldrig velat bo utomlands och ha sommar året runt, tror faktiskt man tröttnar på det.. 
På tal om något helt annat. Jag borde nog inte skriva så mycket om politik och mina åsikter här eftersom det är många som kan reagera starkt på vad jag tycker.. Men efter att ha sett resultaten från gårdagen så kan jag ju bara säga att jag tycker det är otroligt skönt att jag bor i Norge!! Ha en fin dag nu alla! Nu ska jag och lillen ta en fika på altanen. Kramkram!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag håller verkligen med dig angående årstiderna, alla har verkligen sin charm. Men min absoluta favorit är vintern. Men bara när det är snö! Jag tycker att det är så otroligt vackert och jag älskar att klä på mig mysiga tjocka kläder och ta en promenad med hunden i den gnistrande snön och höra hur det knastrar under fötterna när man går. Och sedan gå in och mysa ner sig i soffan under en filt och dricka en stor kopp varm choklad, tända en massa ljus och kolla på någon mysig julfilm. Åh vad jag längtar!!

 2. Pernilla

  Gillar också hösten när den är som den är i år. Soligt och varmt på dagarna. Helt underbart. Men jag tycker det är svårt med kläder den här årstiden. Kallt ena stunden och varmt nästa. Liksom inget som passar.

 3. :):

  Hej, jag trillade av en slump in på din blogg och det var så himla mysigt att läsa hur nöjd du verkar vara med livet. Positiva människor gör mig glad.

 4. Jenny Nilsson

  Håller med dig om hösten! När löven skiftar i färg, solen lyser och ger lite svag värme och inte att glömma; kvällar när man tänder ljus i lägenheten/huset. Hur mysigt som helst! 😀