Å min fina familj – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Å min fina familj

Godmorgon!
Jag älskar verkligen söndagar. Vi vaknar upp och det är alldeles mörkt ute och regnet öser ner, men det gör ingenting alls, för vi ligger hela familjen i sängen och myser, leker och bara njuter av att få vakna tillsammans.
Sen går vi ner i vårt välstädade, rena, fräscha hus. Sätter på kaffe och tänder massa med ljus. Sen med en kopp i hand så sitter jag bara och förtrollas av synen på mina fina pojkar. Jag har sån tur som har dom i mitt liv..
Idag är det bakdag, målardag och umgås med familjen dag! 😉 Sen fick vi en bekräftelse på mail angående nästa lördag! Jag kanske inte har berättat det men vi åker till Sverige på torsdag redan. Jag ska träffa Elin igen i Göteborg över ett dygn och sen på lördag-söndag så ska jag och M vara barnfria (för andra gången sen Filip föddes). Vi har nämligen 1års bröllopsdag och ska fira det genom en spaweekend. Det ska bli så skönt och vi har bokat både sparitual och varsin massage. Välbehövligt och otroligt skönt och avslappnande. Sen på kvällen blir det fyrarätters och massa mys på vårt deluxrum! Å vad jag längtar!
Nä, nu ska jag äta frukost med världens bästa familj! Kram på er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons