Naturmålning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Naturmålning

Jag tog en paus i mitt projekt idag och målade något som jag verkligen brinner för att måla – Natur. Jag hade påbörjat en bakgrund härom dagen, så det var bara att fortsätta där jag sluta. Det är det som är så bra med olja, färgerna tar låååång tid på sig att torka.
Först satt jag väl ungefär 5 timmar med bakgrunden till målningen.
Och sen ca 5 timmar till för att göra träd och detaljer.
Färdig! Så vad tycks? 😉
Målning inspirerad av Kevin Hill
Detta var nytt för mig då mitt huvudfokus tidigare har varit att måla berg. Men blev relativt nöjd ändå.
Nu ska jag spendera resten av dagen med mina pojkar. 😉 Kram!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eilsabet :)

    Jag blir så glad över människor som tar vara på sin kreativitet och gör något av den. Kreativiteten är en sida jag tror att vi alla behöver för att må bra. Sedan kan den ta sig många olika uttryck. Jättekul att du delar med dig av dina fina målningar.

Annons